Egyedi konyhabútor készítés Budakalász

Egyedi konyhabútort szeretne?

Egyedi konyhabútor készítés

Konyhabútor készítés, és kivitelezés garanciával, 25 éves szakmai tapasztalattal. Tekintse meg széles kínálatunkat és árlistánkat!

Az évek során teljesen leamortizálódott a konyhája? Már nem tud benne rendet tartani és nincs hely semmire? Vagy egyszerűen csak megunta a régit?

Biztos Ön is nézegeti a főzőműsorokat, ahol klinikai tisztaságú, nett konyhában, praktikus és szép munkafelületen megy a hagymavágás, a serpenyőben énekelnek a zöldségek, a sütő be van izzítva a megfelelő hőfokra, a fazekak, lábosok, salátástálak mind kézre állnak a szekrényekben. Ilyen nincs is, csak a tévében, meg a sorozatokban. Hát, nem! Ezt én is meg tudom Önnek csinálni. Felejtse el az álmodozást és hívjon engem. Közösen az Ön otthonában megtervezzük álmai konyháját amit rövid határidővel legyártok Önnek.

Böszörményi Balázs

Konyhabútor választékomban magas minőségű konyhabútorokat kínálok, amelyek remélhetőleg elnyerik az Ön tetszését. Amit ajánlani tudok: modern konyhabútor, klasszikus konyhabútor, minimál stílusú és panellakásokba épített konyhabútor. Nálam nem kell bajlódni a szűkre szabott elemválasztékkal. A konyhabútor egyedileg, az Ön konyhájába kerül legyártásra.

A konyhabútor korpusza általában laminált bútorlapból készül, de gyakran előfordul, főképpen a klasszikus konyhabútorok esetében, hogy furnérozott bútorlapból kerül legyártásra. A konyhabútor frontok ár rendezés szerint a következők lehetnek: egyszerű felületű laminált bútorlap, marható felületű MDF konyhabútor front, PVC vagy akril festett bútorajtók, furnérozott bútorajtó és végül a tömör fa bútorajtó.

A konyhabútor megrendelésének menete

1.  Küldje el nekem az info@ujbutor.hu címre a kívánt konyhabútorról az elképzeléseit, terveit egy rövid leírással, esetleg rajzokkal, képekkel. Ezt követően kap tőlem egy előzetes árajánlatot.

2.  Amennyiben a konyhabútorra készített árajánlat megegyezik az Ön elképzeléseivel, időpont egyeztetést követően megtörténik a helyszíni felmérés, a konyhabútorral kapcsolatos dolgok megbeszélése. Szerződéskötéskor a megrendelt konyhabútor árának az 50%-a az előleg, amit lehet készpénzben illetve átutalással is fizetni.

3.  A konyhabútor megtervezése, anyagok megrendelése, beszerzése. A konyhabútor elemek műhelyben történő összeállítása.

4.  A konyhabútor helyszínre történő kiszállítása, összeszerelése.  A munka végeztével a teljes árból fennmaradó összeg kiegyenlítése.

Konyhabútor készítés az Ön otthonában
konyhabútor elemek műhelyben történő összeállítása
MDF konyhabútor készítés és tervezés

Konyhabútor vásárlás előtt…

 Egy új konyhabútor megvásárlása nagy döntés. Nem egy cipővásárlás, ami ha nem tetszik, vesznek belőle újat. Olyan döntés, ami akár évtizedekig is meghatározó lehet az életükben.

Hogyan kezdjenek bele?

Először nézegessenek a neten, vagy különböző újságokban komplett konyhabútor összeállításokat, amiből leszűrhetik azt, hogy melyik elrendezés, stílus, szín az, ami Önöknek a legjobban tetszik.  Azért fontos több helyen nézelődni, mert ekkor születik meg a fejükben, hogyan nézzen ki a konyhabútoruk.

Másodszor gondolkozzanak el azon, hogy milyen konyhabútor elemekre lenne leginkább szükségük. Melyek azok a konyhai tárgyak, amiket inkább fiókokban és melyek mik azok, amiket inkább polcokon szeretnének tárolni. Milyen gépeket szeretnének beépíttetni, milyen mosogatót szeretnének?

Ha megvan az elképzelés, hogyan tovább?

Két dolgot tehetnek. Vagy leméretezik saját kezűleg a konyhájuk fő méreteit, amivel elmennek egy konyhabútor kiállító terembe és ott megterveztetik a bútort, vagy kihívnak egy szakembert, aki az Önök otthonában, a helyszínen teszi meg mindezt, figyelembe véve a helyi adottságokat.

Ha megvan a konyhabútor terve, küldjék el levélben a neten kiválasztott,  Önöknek szimpatikus szakembereknek, vállalkozásoknak. Akár több helyre is, hogy legyen összehasonlítási alapjuk, így könnyebben ki tudják választani az Önöknek megfelelő ajánlatot.

Hogyan hasonlítsák össze a különböző helyről kapott árajánlatokat?

Fontos az, hogy ha több helyről kérnek árajánlatot a megálmodott konyhabútorra, ugyan azt az összeállítást ugyan azokkal a kiegészítő szerelvényekkel és ugyan azokkal a paraméterekkel tegyék meg.  Ha Önök szeretnének led világítást, akkor azt mindegyik szakembernek írják meg, hogy mindegyik árajánlatban szerepeljen az. Ugyan így tegyék a fiókokkal, fémrácsokkal és az összes olyan dologgal, amit a konyhabútorukba szeretnének beépíttetni. Nyugodtan lehet több féle ajtó típusra és munkalapra árajánlatot kérni, hiszen a szakembernek csak egy kis munka több árajánlatot is kikalkulálni.

Ha kiválasztották a megfelelő szakembert, a következőkben mire figyeljenek oda?

A helyszíni felmérés alkalmával át kell tárgyalni mindent újra, ami a konyhabútorral kapcsolatos. Nyugodtan kérjenek tanácsot a végleges kialakítással kapcsolatban. Amennyiben a kiválasztott szakember kedvező árajánlatot adott, de Önöknek másra, esetleg több dologra is szükségük lesz, az biztosan több kiadással fog járni, de valószínűleg a szakember nem fog irreálisan magasabb árat kérni a plusz kiegészítőkért. Az árajánlatban írtaktól nyugodtan kérhetnek eltérő összeállítást, addig a pontig ameddig nem véglegesítik a megrendelést. Amennyiben Önöknek új ötleteik vannak, beszéljék meg a kivitelezővel és kérjék meg tervezze bele azokat is az összeállításba.

Látványterv

Konyhabútor látványterv

Elkészült Konyhabútor

Elkészült konyhabútor

 A következő sorokban összeszedtük azokat a szempontokat, amik segítenek végiggondolni a teendőit mielőtt belevágna új konyhabútora megvalósításába.

Írja össze milyen készülékeket szeretne beépíteni az új konyhabútorba. Egyből adódik a mosogató, majd a tűzhely, ami elengedhetetlen a konyhában. Esetleg elszívó berendezés, hűtőszekrény, mosogatógép beépítése, vagy akár a mosógépé.Gondolja végig mennyi rakodóhelyre lesz szüksége a konyhabútorban, és milyen legyen azok kialakítása. Ezek lehetnek: polcos, fiókos vagy akár tároló konténeres. A konyhabútorban a polcos kialakítás poharak, edények és tányérok tárolására ideális, előnye az olcsóság. Az alsó bútor elemekben célszerű fiókokat tervezni, előnye a teljes áttekinthetőség. Tároló konténerek azok a konyhai fémrácsok, amikben az evőeszközöket, fűszereket, edényeket stb. tároljuk. Meg kell még birkózni a régi konyhabútor elbontásával, a csempe eltávolításával, majd szakemberek segítségével újra kell burkoltatni. A bútorba építhető gépeknek elektromos kiállásokat kell biztosítani. Víz, esetleg gázszerelő szakembert is célszerű előre felkeresni a majdan elkészülő konyhabútorba kerülő csapok bekötéséhez. Végezetül gondolja végig anyagi lehetőségeit, milyen összeget tud szánni az új bútor vásárlására. Ne feledje, minél több dolgot szeretne, hogy bekerüljön a konyhabútorba a végső ár drasztikusan megemelkedhet.

Elkészült konyhabútor

Budapesten a belvárosba készítettünk bútorokat: konyhabútor, beépített toló ajtós szekrények, előszoba szekrény és galéria.

Az igény az volt, hogy a bútorok fiatalosak és modernek legyenek, jó minőségű szerelvényekkel. A lakásba egyetemista fiatalok költöztek.

A konyhabútor és a beépített szekrények Egger bútorlapokból készültek, U788 jégszürke és U775 szürkés fehér anyagok felhasználásával. A munkalap és a (csempét helyettesítő) fali panel az Interfa kft kínálatából lett kiválasztva I-7860 Sziciliai pala.

A konyhabútorba Blum Tandembox Antaro fiókok és Blum Aventos HF duplán felnyíló ajtóvasalatok kerültek beépítésre.

Modern konyhabútor elkészítésére kértek fel minket Gyálra.

Antracit szürke és magasfényű fehér frontok, sötét alumínium munkalappal.

Többféle kihúzható kamravasalat és fűszerpolc került beépítésre, valamint Blum felnyíló ajtó és fiók szerelvények.

A konyha érdekessége az alumínium színből készült bútorredőny, ami mögött számtalan konyhai gép bújik meg.

Budapesten, Zuglóban készült ez a vidékies stílusú konyhabútor. A vágott téglák a falon, az erősen domináns fekete fogantyúk régies stílusa megfér a modern stílusú szálcsiszolt beépíthető gépek mellett. A fiókok és az ajtó zsanérok tompított csukódásúak, melyek a Blum cég termékei.

Elkészült konyhabútor
egyedi-konyhabútor-készítés
mdf ajtós konyhabútor
Konyhabútor-XVI. Kerület
12

 A mélység és definíció, a szín és a fényvisszaverő csillogás határait feszegetve, a Falco megkérte a mérnökeit, hogy kérdőjelezzék meg a laminálás hagyományos koncepcióját. Az idő, a nyomás és a hő változtatásainak drámai hatásait elemezve, a Falco mérnökei felfedezték, hogy a kulcs a tökéletes felülethez, a megnövelt nyomásidőn (a normál négyszerese) és a présnyitás előtt a felület fokozatos lassú visszahűtésén alapul (több mint 15 perc a présben). Az új struktúrához, ami az FS70 jelölést kapta szükség volt egy teljesen új többszintes présre, egyedi gyanta formulára és új impregnálási folyamatra, amelyek az elmúlt évtized legjelentősebb új termékre vonatkozó beruházását tanúsítják a FALCO-nál. Az új kollekció 20 tartós, karcálló, fény és színtartó dekort tartalmaz, amit 13 uni-szín, 5 fa-dekor és 2 fantázia-minta alkot. A Mirror Gloss kollekció alkalmazásának célja, hogy kihangsúlyozza a világ legjobb konyháit, fürdőszobáit és a legjobb otthoni és irodai bútorokat.

A munkalap a konyhabútor legnagyobb egybefüggő felülete. Ennek kiválasztása nagyban befolyásolja a konyhabútorunk arculatát. Ezért kínálok Önnek a konyhai munkalapokból is széles választékot.

A konyhabútorát az Ön igénye szerint akár magas minőségű vasalatokkal szerelem föl. Ezen szerelvények a konyhabútorának nyitását és záródását élménnyé teszik és növelik a működési komfortot.

A konyhabútor önmagába nagyon szép, de mit sem ér megfelelő kiegészítők nélkül. Konyhai fémrácsok, fogantyúk és világítástechnikai eszközök nagy választékából választhat mi kerüljön beépítésre az Ön konyhájában.

Ne feledje: Önhöz viszem a konyhabútorokhoz szükséges széles szín és anyagválasztékom, hogy Ön az otthona kényelmében tudja kiválasztani a legmegfelelőbb és a helyiség adottságaihoz legoptimálisabb konyhabútor összeállítást.